Kérlek töltsd ki ezt a kérdőívet. Fontos!

A kérdőív kitöltésével elősegíted, hogy a szakdolgozatom elkészüljön. Szeretném, ha kétszer töltenéd ki: egyszer még mielőtt használod a programot, egyszer pedig miután már megismerted azt.

1. Már használtam ezt a szociogramkészítő programot.*
2. Kérlek jelöld, hogy milyen mértékben értesz egyet az alábbi állításokkal. Az állítások a szociogramokra vonatkoznak*
3. Javasolod-e egy munkatársnak / kollegának a szociogramkészítő program használatát?*
1
2
3
4
5
4. Neked hány órába telik egy osztály szociogramjának az elkészítése*
5. A foglalkozásod:*
Jelezd a körülbelüli helyed a térképen a jel vonszolásával:

A személyes adatok védeleméről: A tudomásomra jutott információkat bizalmasan kezelem, csak addig őrzöm meg azokat, amíg az adatok feldolgozásához szükséges. Semmilyen személyes adatot harmadik személynek nem adok át.

18 comments

 • Füzesné Illés Zsuzsanna

  Nagyon gyors és egyszerűen kezelhető! 15 perc alatt kész voltam, ez nagyszerű! Sajnos csak a szimpátiát méri a kérdőv, emiatt csak erre vonatkozóan kapunk ábrákat. Milyen jó volna, ha a többi szempontra (igazságosság, szakmai sikeresség, bizalmi stb. ) is készülhetnének ábrák, egy táblázatba felvihetően az adatokat. Gondolom, ezt is meg tudod majd oldani, persze, akkor már több idő lesz egy kicsivel a kitöltés (mondjuk 6 kritériumnál 6×15 perc?). Köszönöm, használni fogom!

  • Gyüre Tamás

   Köszönöm Zsuzsa az értékes visszajelzésedet. Természetesen másfajta szempontok is felvehetőek az elemzéshez, ez egy csoportos szakmai fejlesztést kíván. Én sajnos túl közelről ismerem a progit, nagyon hasznos számomra minden visszajelzés. Dolgozzunk egyutt majd a fejlesztésén, ha készen vagyunk a záróvizsgával

 • Nagyon kíváncsi lennék a kutatás eredményére is.Jó munkát kívánok:Benkóné Dudás Piroska

  • Gyüre Tamás

   Kedves Piroska!

   Köszönöm, hogy kitöltötted a kérdőíveimet, hogy megismerted a programot. Reményeim szerint 2015.04.24 után felrakom az eredményt PDF formában

 • B. Kovács Viki

  Az elején eltartott egy ideig, míg értelmeztem, de persze meg kell ismerni a programot! Aztán nagyon könnyen ment az adatok bevitele és az értékelés is. A hagyományos szociogramtól nehéz elvonatkoztatni, így a kölcsönös választásokat és az átláthatóságot kerestem, de szerintem jól használható. Ahol sok a nyíl – a csúszkák állítása után is -, ott nehéz meglátni, hogy ki-kit választott. Mindettől eltekintve szerintem hasznos program. További kategóriákkal való bővítés még hatékonyabbá teheti.

  • Gyüre Tamás

   Kedves Viki!
   Köszönöm, az értékes visszajelzésedet. Magam is szeretném a kategóriákat bővíteni,a hagyományos mutatókat is megadni. Bízom benne,hogy ha a nyáron visszanézel, már egy kézreállóbb felületet találsz.

 • Vincze Eszter

  Lenne egy olyan kérdésem, hogy személyig használható ez a program, nekem ugyanis egy komolyabb kutatáshoz kellene ábrázolni kb. kétszáz ember kapcsolatát úgy, hogy néhány él kétirányú is lehet, illetve a kapcsolatok erőssége is kellene látsszon, tud ez a program ilyet készíteni?

 • Táboriné Watz Andrea

  Kedves Tamás!
  Nagyon köszönöm a programot. Kíváncsian vártam az eredményeket. Sok érdekeset tudtam meg így az osztályomról. Feltétlenül ajánlani fogom a kollégáimnak is.

  • Gyüre Tamás

   Kedves Andrea! Örülök, hogy segíthettem.Visszajelzésed további fejlesztések végrehajtására motivál.

 • Mongyik Katalin

  Kedves Tamás!

  Már alig várom, hogy lássam, mit tud a program.

 • Mészáros Gábor

  Köszönöm a segítséget, nagyon hasznos volt. Rengeteg időt takarított meg! Ajánlom mindenkinek.

 • Tompos-Horváth Ildikó

  Kedves Tamás!
  Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az oldalra. Sokat segít a munkámban. Remélem a továbbiakban is fogom tudni használni. Elismerésem. Mindenképpen ajánlani fogom a kollégáknak.

 • Babos-Zemplenszky Nóra

  Köszönöm

 • Moravcsik Katalin

  Kedves Tamás!

  Óriási segítség a pedagógusoknak ez a program! Gratulálok, szuper jó!
  Nagyon sajnálom, hogy csak most találtam meg, mert már korábban is szívesen használtam volna.
  Sebaj, ajánlani fogom a kollégáimnak, mert minden osztályfőnöknek nagyon sok fontos információt ad, megerősíti, korrigálja a megfigyeléseit. Méréssel!
  Életemben egyszer csináltam “kézi” szociometriát, akkora munka volt, hogy el is ment tőle egy életre a kedvem… De ezzel a programmal visszaadtad a lelkesedésemet! :)))
  Sok további sikert kívánok! És ezer köszönet a segítségért!

  Üdvözlettel: Moravcsik Katalin, egy osztályfőnök

  • Gyüre Tamás

   Kedves Katalin! Köszönöm az elismerő szavaidat! Sajnos mostanában nincs elég időm, hogy fejlesszem a rendszert, de egy ilyen komment esetén elgondolkodom, hogy talán rosszul osztom be az időmet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *